Координати Закарпаття : «Подарунок» від Facebook

Facebook зробив нашому проекту новорічний «Подарунок». Для того, щоб двигун нашого сайту міг і надалі автоматично постити інформацію на FB-сторінці проекту, потрібно пройти ідентифікацію особистості. Одним словом, потрібно завантажити сканкопії паспорта на Facebook для перевірки. Не складно. Зробили. Але... пройти перевірку неможливо. Вона... припинена. На час пандемії COVID-19. Мета – розвантажити співробітників корпорації та зосередити їх на інших, більш важливих завданнях. Почитали форуми. У багатьох заявки «висять» вже по півроку. Без коментарів.

Тому. Якщо все, що генерується в рамках цього проекту, для Вас важливе, і Ви не хочете нічого пропускати, рекомендуємо зробити таке:

1) Бути підписаним на нашу сторінку у Facebook. На ній, доки не вирішиться питання з автопостингом, будуть постити новини та посилання на додані об'єкти підвищеної важливості.

https://www.facebook.com/poi.uzhgorod.ua

2) Бути підписаним на наш канал у Telegram. На ньому будуть поститися новини та посилання на додані об'єкти підвищеної та середньої важливості.

https://t.me/poi_uzhgorod_ua

3) Необхідно розуміти, що кожен день на проект додається ще кілька десятків точок із низьким ступенем важливості. Про них не буде постів ні на FB, ні на телеграм-каналі. Проте, за процесом можна спостерігати у розділі «Всі об'єкти» сайту чи мобільних додатків.

https://poi.uzhgorod.ua/poi